Helg med högt och lågt

Kappa från Jofama, jeans från Cubus, pumps från Stinaa J, väska från Caroline Svedbom och solisar från Dolce & Gabbana. Till höger: jacka från Cubus, tröja från Puma, tights från Blacc, sneakers Nike, smartwatch Fitbit.

Hur var er helg? Jag har haft en skön mix av högt och lågt. Alltså: jag har varvat nöje med att slita inomhus med inredning, monterat lampor, städat, tvättat, strukit sängkläder, sorterat, rensat ut osv. Och så har jag varit finklädd med fönat hår (i typ 20 minuter) för att sedan strosa runt i träningskläder och inte så jättenytvättat hår. Jag håller på och testar en ny smartwatch (Fitbit Versa Lite Edition) för en artikel jag skriver och har blivit helt hooked på det här med stegräkning. Det visade sig att jag går många fler steg per dag än jag faktiskt har trott! Detta för att jag tidigare mest haft koll genom räknefunktionen i mobilen och den har jag ju inte med mig exakt HELA tiden. Bara lite trampande upp och ner för trapporna inomhus här hemma renderar flera tusen steg per dygn, tydligen!

Tavla köpt i antikvitetsbutik på Birger Jarlsgatan i Sthlm, blommor från Artflowers.se, brickbord från Rusta, lampa från Aneta. Fåtölj och kudde – minns inte, sorry… Tapet från Boråstapeter (vintage book, finns inte kvar i sortimentet längre tyvärr).

Nu har jag en fullsmetad jobbvecka framför mig med roliga inredningsjobb och skrivartiklar och annat som ska lösas. Jag är ledsen att veckans shoppingtips och planering får stryka på foten just denna söndag, brukar ju alltid hinna med detta men helgens proppfulla aktivitetsschema för kidsen med gymnastikträningar, cheerleading och fotbollsmatcher + cup har ställt till det för mig logistiskt. Återkommer med tipsen nästa vecka, lovar!

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras