Mina favoritlooks från Met-galan

Av Lady Gagas fyra (!) kreationer gillade jag denna bäst. påminner om Pär Engshedens bejublade klänning som Sara Danius bar tidigare, på Nobelfesten.

Trots att jag ÄLSKAR den här typen av excentriska modefester, så har jag redan hunnit tröttna på MÄNGDEN uppdateringar med bildregn från Met-galan som gick av stapeln igår. Visst, kändisarnas outfits är fantastiska och den ena värre och knasigare än den andra. Men enough already. Det blir lite som att äta sockervadd i två timmar, man blir lite sjösjuk till slut och längtar efter Falu Rågrut och vanliga rutiner.

Lucy Boynton var inte en av de mest uppseendeväckande, men hennes kreation är sofistikerat sammansatt och både knasig och vacker samtidigt. Sååå snyggt! Kolla håret…

Med det sagt så måste jag ändå få frossa en sista gång i dessa färgexplosioner till konstverk i modeväg. Här ser ni mina favoriter från Met-galan.

Gucci var ett av de märken som dominerade på galan. Här Sairose Ronan i en specialgjord variant från det italienska lyxmärket.
Visst, aningen konventionellt med tanke på ”Camp”-temat, men Naomi Campbell är så vacker att jag inte kan sluta titta på henne i denna Valentino-kreation.
Wow! Cara Delevingne levererar alltid i dessa sammanhang. Här i Dior Couture, Karry Kotlar och Maxior.
Om man ska bära trist svart på en sån här gala måste designen och silhuhetten vara exceptionell. Det tog givetvis Laverne Cox på i denna Christian Siriano-blåsa.
Katy Perrys kristallkrona signerad Moschino är helt lysande, om du frågar mig! Hon bytte för övrigt om till en hamburger-dress till efterfesten…
Rikligt med detaljer i Lupita N’yongos skapelse från Versace. Kolla även hennes drag-ögonbryn!
Min ABSOLUTA favorit var Florence Welch i denna otroliga Gucci-klänning. Som om Game of Thrones möter Elsa i Frost, ungefär.
Janello Monáe i Christian Siriano. Grafiskt och knasigt fint med de där ögonen!

Håller du med, eller hade du några andra favoriter?

Foto InStyle

 

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras