Målbild för dressingroom-plåtning

Många grejer på gång parallellt nu, oj oj. Inte lätt att hålla koll på allt i huvudet samtidigt! Vi har köpt en kattunge (överraskning, barnen vet inget, eller – tvillingarna vet inte men den äldsta vet) som ska hämtas imorgon (kommer bli en del kattbilder här framöver, sorry!), massor av rum ska göras i ordning i huset inför kommande fotograferingar, jag ska färdigställa det sista med mitt dressingroom nästa vecka inför plåtningen veckan därpå, jag har ett flertal hemma hos-reportage att skriva ut och några till att producera. Och på lördag är det 40-årsfest här ute i Sollentuna. Och så har barnen kommande skolavslutningar, fotbollscuper (som det ska bokas boende till), cheerleading-uppträdanden och sånt.

Lite stissig period är det ju så här i början av sommaren när allt ska hastas med innan semestrarna! Och just ja – jag ska även göra ett jättefint pepparkakshus i ett jobb till ett kommande julnummer (!), yes, det ska plåtas innan midsommar… Haha, det går väl inte ens att köpa färdig deg så här års? I så fall får jag göra degen själv.

Allt löser sig. Dessa projekt är ju roliga och roliga projekt letar man alltid fram extra energi för.

Jag önskar lite att mitt dressingroom skulle se ut som det på bilden, men har ju någon vecka till på mig att fiffa det så här!

Bilden är från Manrepeller.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras