Nu har drömmen blivit sann – min juvel till dressingroom äntligen klart!

Det tog cirka tre år innan jag fick till allt som jag önskade med mitt dressingroom i vårt nya (nåja, inte så nytt längre) hus. Jag hade från början en exakt idé om hur det skulle se ut och resultatet överträffade faktiskt mina ambitioner. Det saknas fortfarande lite inredningsdetaljer som vissa möbler mm, men i princip är det mesta klart nu. Jag är så löjligt nöjd, en flickdröm som äntligen gått i uppfyllelse!

Igår fotograferade vi denna gräddbakelse till walk-in-closet för en samarbetspartner. Jag kan inte berätta så mycket om det än men lovar att visa fler bilder sedan då kampanjen släpps i Sverige.

Klänning, Studio Heijne, skor från Deichmann. Lyx och budget – precis som jag vill ha det!

Ikväll ska jag ha ett intimt invigningsmingel för nära och kära i denna juvel till klädförvaring. Det blir champagne från André Clouet (även rosa sådan, förstås!), nyttiga modetips, onyttiga tilltugg och lite mys tillsammans innan sommarledigheten slår till på allvar. Det ljuvliga konsolbordet kommer från Wohnzimmer, blomvasen och urnan är från Jotex och konstblommorna från Artflowers. Spegeln med lampor är från Sminkspegel.

Min fantastiska klänning (som jag tyvärr inte hann steama för dessa bilder) är uppsydd efter mina mått från märket Studio Heijne. Något jag verkligen rekommenderar om du vill ha något som passar just DIG är att låta sy upp plaggen, så sitter de bättre. Förut kostade detta en förmögenhet men idag finns det mer prisvärda alternativ, som just Wendy Heijnes märke. Dyrare än Zara förstås, men man får det man betalar för.

Hoppas att ni får en härlig nationaldag i solen!

 

2 kommentarer
  1. Vilken dröm! Önskar vårt hus var så stort att jag fick plats med ett dressingroom. Vad är det för smart lösning du har för smycken (antar jag) ovanpå byråerna – special beställt?

    1. Hej Gabriella! Smyckeslådorna går att få som tillval till Elfas nya Décor-serie!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras