40-årsfest med poolhäng och röd sidenklänning

Festerna avlöser varandra denna tid på året, eller hur? Alltid någon typ av firande! I lördags firade vi vår vän Magnus som fyllt 40 år, hemma i deras vackra hus med pool. Det var uppdukad med snacks och en massa god dryck och bubbel i glasen. Sedan kom en foodtruck från Phil’s Burger och serverade hamburgare till alla gäster. Väldigt uppskattat!

Jag hade på mig en ny, röd custommized sidenklänning från Studio Heijne, som var härligt sval och snygg denna stekheta lördag. Älskar att den är asymmetrisk! Sandaletter från Zara (som jag sedan kastade av mig och tog på mig platta sandaler istället). Väska från Sophie Hulme och halsband från Kenneth Jay Lane.

 

2 kommentarer
    1. Tack snälla! Ja, visst är det en helt underbar klänningsmodell! Halsbandet är faktiskt inte Lara Bohinc, men påminner om en av hennes ikoniska modeller. Kenneth Jay Lane har också gjort statementhalsband och detta är från det märket.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras