Finklädd för barnens skolavslutning

Så här var jag klädd igår på barnens skolavslutning. Det var i kallaste laget eftersom vi stod utanför vid båda tillfällena och det blåste iskalla vindar. Men jag kände mig ändå väldigt fin när jag lyssnade på massor av rara småttingar som med en blandning av allvar och förväntan i blick sjöng Lalehs ”Goliat” och en massa andra sommarsånger.

Klänningen är från Cubus och jag gillar den väldigt mycket eftersom jag är förtjust i såna här ”klädda” modeller med hög halsringning. Plus att den är lång. Du hittar den här. Snarlika varianter hittar du här, här, här och här! Ja, även här

Den ljusrosa mockajackan är från Jofama. Jag har använt den massor denna kalla vår och försommar och det är en perfekt sommarjacka på grund av färgen. Den är inte supervarm men skyddar ändå mot värsta kylan, samtidigt som den är nätt och klädsam. Love it! Du hittar mockajackan på rea nu, här. Och så har jag hittat en matchande rosa väska, från Beck Söndergaard. Pumpsen är urgamla, från Friis & Co. Helfigursspegel från Sminkspegel och kamera från Olympus (alla bilder i bloggen kommer för övrigt framöver vara tagna med denna kamera. Slut på kackiga iPhone-varianter!).

INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras