INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Äntligen blev det dags att piffa till vår altan med sjöutsikt! Jag har haft så dåligt samvete för att vi helt nonchalerat detta vackra rum i huset i vår, men får skylla på det kalla vädret. Ja, jag kallar det faktiskt för ett rum, även fast det är utomhus. När man mjukar upp det med växter, textilier och mysigt sällskap så blir det en fantastisk oas där jag brukar sitta och blicka ut över sjön (och undra hur jag ska hinna med allt). Min uteplats är pimpad med massor av härliga kuddar, dukar, krukor och textilier från Jotex – kolla in deras utbud för uteplatsen här!

Våra utemöbler skaffade vi förra året, de kommer från Brafab. De är av slitstark konstrotting. Du hittar vissa av deras produkter på Ellos, som denna fåtölj. Samt soffan. Och lata som vi är lät vi dessa möbler stå ute hela vintern, i snö och elände. De klarade denna prövning utan minsta gnäll. Ja, om nu utemöbler kan gnälla. Blomvas, karaff, dricksglas och tygservetter från Jotex. Mindre blomvas från Jotex, här. Tygservetter är ett måste utomhus, dels för den estetiska och rustika känslan, men även för att pappersservetter flyger iväg. Jag gillar att dekorera servettringarna med något grönt jag plockat från trädgården.

Jag tycker det är stiligt att ta upp husets grå fönsterkarmdetaljer med den stora duken, från Jotex, du hittar den här. Vanliga sittdynor är ofta rätt trista, därför använder jag hellre snygga kuddar i olika storlekar och mönster/textur som ryggstöd – samtliga dessa kuddar är från Jotex.

En massa plädar förstärker det ombonade intrycket. Dessutom skönt att ha på kvällarna då det är svalare! Jag fryser jämt. Dessa plädar och filtar kommer från Jotex, du hittar dem här, här och här! Växterna ni ser på bilden är hör och häpna inte äkta, utan konstgjorda blommor/träd från Artflowers. Jag har gett upp det här med att hålla plantor vid liv. Just den här sidan av huset är starkt utsatt för sol på förmiddagen och nästan allt levande bränns sönder och dör. Jag blandar upp de konstgjorda växterna med några äkta (som de gröna kvistarna på bordet, i dukningen). De pampiga urnorna hittar ni på Jotex. Bigger is better är min filosofi när det gäller inredning överlag, satsa hellre på några få riktigt stora vaser eller urnor istället för många små.

Notera vår vackert silvriga träyta i altanen, en effekt som kommit genom att vi behandlat altanen med Sioox (det gjorde vi förra sommaren och det ska behandlas en gång till i år). Sååå snyggt, tycker jag!

Min somriga klänning med singoalladetalj kommer från Cubus och är ett sånt där perfekt sommarfynd under 300 kr. Här hittar du den!

Måste säga att det ser riktigt inbjudande ut! Här tänker vi hänga med vänner hela sommaren. Grilla och chilla. Dricka Prosecco och sucka över den härliga utsikten. Alternativt sucka över att det regnar. Det enda som saknas nu på vår altan är en markis. I övrigt har vi allt vi kan önska – nu kan vi välkomna sommaren på riktigt!

(Bilderna är tagna med min Olympus-kamera). 

I SAMARBETE MED JOTEX

 

 

 

4 kommentarer
  1. Det här handlar inte om din blogg, men det här var det enda sättet jag fann att nå dig på som ansvarig för netstyle. Seriöst varför publicera så retuscherade bilder på Victoria Silverstedt, hon ser ju ut som en avatar. Finner denna bild osannolik , och du som själv beskriver din viktkamp borde ( men däremellan kan du skriva bok om träning och mat ? ) verkligen inte publicera dessa bilder. Mvh Lisbeth C

    1. Hej Lisbeth! Om du går in under fliken ”kontakt” längst upp i menyn på netstyle.se så hittar du mailadressen till mig. Men det går förstås bra att höra av sig här i bloggen också. Tack för din åsikt, alltid viktigt att lyssna på er läsare och vad ni tycker. I fallet med Victoria så håller jag med om att bilderna från hennes bikinikollektion är väldigt retuscherade, men så ser de kampanjbilderna ut helt enkelt. I artikeln valde vi att ha med helt oretuscherade bilder OCKSÅ, just för att visa att Victoria ser fantastisk ut (även utan Photoshop). Och jag antog att läsarna kunde bedöma själva och förstå vilka bilder som är ”fixade” och vilka som inte är det. Men du har rätt i att det kan skicka fel signaler just i denna kontext, så nu har jag bytt ut hennes kampanjbilder från bikinimärket. Din sista fråga i parentesen förstår jag dock inte riktigt och vet därför inte hur jag ska bemöta? Du får gärna förtydliga om det var så att du önskade någon återkoppling på det -alternativt omformulera frågan (om du nu hade någon fråga? Eller så ville du bara ha en allmän åsikt?). Att använda ordet viktkamp känns inte korrekt gällande mig själv, då har du nog inte uppdaterat dig på vilken relation jag har till min kropp och vikt i nuläget. Exakt allt detta står att läsa i min senaste bok, den handlar ju just om detta. Mvh Charlotta

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras