Mitt perfekta lilla konsolbord

Jag har spanat in detta ljuvliga konsolbord av spegelmaterial i en halv evighet, så därför var jag väldigt spänd på leveransen när det äntligen kom (något försenat, men då får man ju bara längta ännu mer!). Det är från Wohnzimmer och passar helt perfekt i mitt dressingroom. Jag har flyttat runt det lite i rummet (mest för att det är stört omöjligt att plåta saker vid fönstret pga motljuset), och det är fint på flera ställen i detta dressingroom men jag tror nog att jag landar i att ha det placerat vid fönstret trots allt.

Den pampiga blombuketten kommer från Artflowers och blomvasen är från Jotex //reklamlänk//. Min otroligt fina garderonsinredning kommer från Elfa Decor och jag ska göra ett separat inlägg om det senare i veckan. Men först: fotbollscup med familjen!

Spegeln med lampor är från Sminkspegel, vinkylen till höger hittar du på Vinkylen.se och den roliga tapeten med små polaroidmotiv kommer från Midbec/Engelska Tapetmagasinet. Den vita heltäckningsmattan är från Kilands mattor. Jag minns tyvärr inte var fåtöljen och fotpallen är ifrån, vi har haft dem i evigheter och de är inte tänkta att stanna i detta rum utan är bara där tillfälligt, haha. Jag är så OTROLIGT nöjd över utfallet av detta rum som jag planerat i åratal. Äntligen är det på plats, vilken dröm!

Foto Pavel Maira

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras