Finaste Doreens 45-årsdag!

Igår var jag och maken bjudna hem till en flott, intim tillställning hos vår bloggare Doreen Månsson som fyllde 45 år. Vi bor ju också i Sollentuna, men eftersom kommunen är stor så är det ändå rätt långt avstånd mellan våra hus. Jag körde eftersom det ändå blivit lite too much alkohol för mig senaste tiden i och med semester mm.

Doreen och hennes man Henrik hade dukat upp ljuvligt härliga frestelser i trädgården.

Och det som är så fantastiskt imponerande är att Henrik har GJORT exakt alla saker själv! Utom ostarna. Man riktigt kände hur de väl sammansatta råvarorna liksom smälte i munnen.

Att Doreen har en del sångstarka vänner visste jag sedan tidigare, hon står exempelvis Sveriges främsta sångerska Carola nära (hon var förstås på plats). Men jag visste inte att i princip ALLA på tillställningen var fullfjädrade talangraketer inom sång! Eller piano. Eller både- och. Herregud! De enda som inte drog av en spontanlåt var typ jag, min man, Gunilla Von Platen och Marina Kereklidou (vi höll oss långt borta från mikrofonen som gick runt…).

Vilken rikedom att få ta del av så mycket skönsång. Jag blev helt knockad och rörd över alla vackra tolkningar av låtar och den kärlek och kraft vi delade tillsammans igår. Tänk om jag ändå hade begåvats med en sångröst!

Tusen tack, Doreen, för att vi fick vara med och fira dig. Denna kväll kommer jag att minnas länge.

Så himla kul idé att fylla en skottkärra med is för dryckesvagn till trädgårdsfesterna i sommar!
Jag hade på mig en ny ljuvlig klänning från By Timo och rosa väska från Beck Söndergaard.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras