Häromdagens outfit: min fladdriga klänning med giraffmönster

Jag minns inte senast jag hade jeans eller långbyxor på mig och jag tänker fortsätta bära fladdriga, sköna klänningar så länge temperaturen står pall för detta. Som denna absoluta favorit med giraffmönster från Cubus, du hittar den här (normal i storlek, jag har stl 38). Jag SA ju att jag har bott i denna klänning i sommar! Beklagar den misspassande målarburken på bilden ovan, så blir det när man låter maken ta bilderna och inte upptäcker såna där förfulande objekt i bild förrän efteråt…

I övrigt består min sensommarlook av noll makeup (och knasigt rödbränd näsa som ni kan se, trots att jag har SPF 250 just på snoken), Birkenstocks på fötterna, solglasögon för att dölja att jag inte bär något smink – men även för att det är så snyggt med solisar. Och så en lite edgy väska som även den är i animalprint. Denna är från Sophie Hulme (har några år på nacken). Kan aldrig bli för mycket djurmönstrat i en och samma outfit! (En av Flinkenbergs stilregler).

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras