Dags att ta den prickiga oskulden?

Tror inte jag äger ett endaste prickigt plagg när jag tänker efter. Vet inte varför, har ju inget emot mönster överlag. Efter att ha skrivit denna artikel till Netstyle om det prickiga modet så blir jag faktiskt sugen.

Lite mesigt inställd är jag nog ändå trots allt. Så jag är osäker på om jag skulle ge mig på alldeles för färgglada kombinationer ihop med det prickiga…? Nä, hellre lite mera subtila varianter av pricktrenden. Som på dessa bilder!

Vad har du själv för tankar kring prickiga plagg? Yay or nay?

 

Foto All-About-Fashion

4 kommentarer
  1. Min spontana åsikt är ja! Klart jag gillar prickigt! Men sen tänker jag efter, och inser att jag nog inte äger ett endaste prickigt plagg jag heller… gissar att jag oftast hittar nåt annat mönster som jag gillar ännu mer- därav överflöd på olika varianter av blom- och retromönstrade klänningar och inga prickiga…

    1. Ja, samma sak här – har kanske 35 blommiga plagg och typ ett prickigt…? Hmmm…. kanske är så att prickigt måste bli det nya leopardmönstret för att vi ska nappa…? 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras