Att blanda olika animal prints

Så här enkelt pimpar du din bohemiska, slappa sommarklänning, till en mer citychic höstlook:

• Lägg till ett skärp.
• Byt ut sandaler/flipflops mot högklackade skor. (Bit ihop, det gör ont i början av augusti, jag veeet! Inte bara jag utan även mina fötter verkar ha lagt på sig en storlek under sommaren…?!)
• Sätt på lite läppstift (jag har knappt sminkat mig sedan midsommar och blev chockad över hur pigg jag kan se ut med lite mer färg i fejset!)
• Fram med en fin handväska till.

Bonustips: Blanda flera olika djurmönster i en och samma outfit! Blir bara kul och adderar en helt ny edge. De håller ändå ihop på grund av den neutrala färgskalan.

Jag har tjatat om den här klänningen tidigare, värsta fyndet. Som du märker går den att styla till många olika tillfällen. Du hittar den här //adlink.

Väskan är från Sophie Hulme och skorna från Steve Madden. Skärpet minns jag inte, någon budgetkedja för en evighet sedan. Ber om ursäkt för kass kvalitet på bilderna, min systemkamera har trasigt objektiv (som jag inte löst) och min mobil är äldre än skämten i gamla Friends-avsnitt. Ska byta båda dessa prylar inom kort men tills dess får ni tyvärr stå ut med ovanstående…

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras