Makeover-funderingar för hemmet

Nu när det är tyst och lugnt på dagarna då barnen börjat skolan så börjar jag äntligen få lite tid över att fundera över hur huset och inredningen ska utvecklas i höst. Det kommer att bli en rejäl makeover i vissa rum, som vårt kontoret och vardagsrummet. Båda rummen är fina nu också men nu har vi bott här i tre år och hunnit känna in hur vi vill ha det.

Vardagsrummet ska målas om i en mörkare färg, soffbordet och mattan ska bytas ut och jag planerar att smacka upp en GIGANTISK tavla på ena väggen som jag målat själv. Jag har faktiskt gått i konstskola (ett helt år…hehe), vilket inte alla vet. Det var mitt förstahandsval som karriär. Mitt andrahandsval var journalist och så blev det. Soffa från Mio, soffkuddar från Jotex, lampa från Aneta, guldlejon från Jotex, kruka och konstpalm från Artflowers. //reklamlänkar//

Detaljbild från hemmakontoret och min bokhylla som jag nyss sorterat (just bokhyllan ska få fara upp på vinden eftersom vi letar efter nya till kontoret). De guldfärgade korgarna köpte jag från Zara Home för massor av år sedan. De mörkgröna förvaringsboxarna kommer från House Doctor. Vita förvaringsboxar från Lagerhaus. Laptopfodralet i leomotiv av neoprenmaterial kommer från Marc Jacobs. Den svarta skinnfodralspärmen under kommer från Smythson och var en exklusiv gåva (bland flera andra flotta saker) då jag var på en tjusig chefredaktörkonferens med Condé Nast i Venedig för massa år sedan.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras