Deppig? Gör belgiska våfflor!

Få saker piggar upp så mycket om du är lite höstdeppig som riktigt jäkla goda VÅFFLOR! Jag tycker att belgiska våfflor är godare än vanliga. De är dessutom snygga att servera till höstens alla middagar, till dessert. Går att kombinera på en mängd olika sätt (du får massor av inspiration här!).

Personligen vill jag dock inte krångla till det så mycket, jag tycker de är allra godast ihop med lönnsirap (måste vara Aunt Jemima’s – säljs i de flesta välsorterade livsmedelsbutiker, kolla in den ”Amerikanska hyllan”), stora blåbär och eventuellt pudrat florsocker över.

Vårt våffeljärn anpassat för belgiska våfflor kommer från Breville, du hittar det här. Vi har flera olika sorters grillar och järn från det märket som jag gillar mycket. Smörgåsgrillen/toastmaskinen går varm – bokstavligt talat – här hemma! Toast är så PERFEKT att göra när man inte pallar att ställa sig och laga ”riktig middag”.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras