7 outfits att inspireras av, för vecka 42

Dags för dessa garderobsplanerande inlägg igen! Här tipsar jag om inspiration när den tryter som mest, på söndagar, när du börjar planera hur den kommande veckan ska se ut. Jag kan inte hjälpa dig med hur du ska lägga upp strategin i övrigt för ditt liv, men jag kan hjälpa dig med klädplaneringen åtminstone – så har du ett bekymmer mindre!

MÅNDAG

En marinblå kostym ihop med neutraler som en beige polotröja och vita, pigga, spetsiga pumps visar att du menar allvar med jobbet denna vecka! Välj en rymlig väska till där dator och alla jobbgrejer får plats. Varmt, skönt – välklätt.

TISDAG

Slitna, grå jeans blir superfina om du bär en stilig blus eller topp upptill. Testa även stylingknepet att använda en sidenscarf istället för skärp! Komplettera din tisdagslook med mängder av smycken (vi använder på tok för lite smycken till vardags).

 

ONSDAG

En snäv pennkjol ihop med vit skjorta är den ultimata kontorsoutfit-räddaren. Vill du ge den ett nytt uttryck kan du knyta skjortan som på bilden och bära låga skor till. En väska i avvikande färg och mönster är också fint.

TORSDAG

Baskombon jeans och T-shirt blir lite mer uppklädd om du väljer eleganta skor och fuskpälskappa till. Lägg även lite mer fokus på hår och makeup så har du en casual men riktigt snygg torsdagslook!

 

FREDAG

Mönstrad långärmad klänning av fodralmodell, lackade pumps, röda läppar och naglar. Enkelt – där har du en classy outfit som fixar alla ärenden du behöver ta hand om denna fredag.

LÖRDAG

Fest i helgen? Här ska du få ett riktigt coolt klädtips: Ta en väldigt elegant klänning, den finaste du har hemma, av spets eller sidenmaterial – och så bär du en sportig bomberjacka till! Försök att hålla färgerna ton i ton så blir inte krocken lika total utan känns mer medveten.

SÖNDAG

Välj komfort med ett skönt mjukis-set i svart (eller annan neutral färg) och en varm täckjacka och sneakers för sköna promenader utomhus. En finare handväska, lite smycken och chica solglasögon gör denna klädsel lite mer fashion.

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras