Tryst – träningsplagg till fest

Jag intervjuade grundaren till det fina, exklusiva sport- och livsstilsmärket Tryst Stockholm häromdagen, till en artikel jag gjort om kvinnor som startat eget efter 50. Wilhelmina, som grundaren heter, gjorde den klassiska satsningen gällande egenföretagande: Hon tyckte att marknaden saknade en produkt som hon tog fram. Wilhelmina tränar mycket själv och gillade inte utbudet av neonfärgade eller mönstrade fitnessplagg, som dessutom hade en skärning och passform som inte tilltalade henne. Alltid var det något som skavde. Och just V-ringning saknade hon på toppar, plus att hon inte vill ha racerback-linnen eftersom hon tycker det är mer praktiskt med vanliga toppar som man kan ha mer traditionella behåar av sportig karaktär till. Jag tycker att kollektionen hon tagit fram med sitt märke är väldigt mysig och chic! Du kan kolla in utbudet här. Just exklusiva lounge/hemmamyskläder är något jag personligen uppskattar eftersom jag är en hemmaråtta som sitter dagligen och arbetar i sådana plagg. Då måste det vara skönt, men samtidigt snyggt.

I fredags gick jag faktiskt på fest i en av dessa träningstoppar, haha, så de funkar ju tydligen för party också! V-ringningen är smickrande. OBS! Just denna topp är liten i storleken, jag har Large. Skinnbyxor från Gina Tricot (mina favoriter, köpta för länge sedan dock). Lurviga pumps från Jennie-Ellen. Clutch från Zara och halsband från Caroline Svedbom.


+ Created with APPRL

Om ni undrar varför jag fått till en sån där berömd lyster, så kallad ”glow” i ansiktet, så är det för att jag börjat våga använda foundation med lite skimmer i! Jag har tidigare inte vågat använda sådana produkter eftersom jag varit rädd att se svettig eller värst av allt ”glittrig” ut i ansiktet. Men själva ljusreflektionen av dessa produkter gör verkligen underverk och istället för att se blek och mattpudrad ut kan jag trolla fram lite fräschhet. Trots att jag är i mitt allra glåmigaste jag just nu. Produkten jag använder är Dior Backstage, nr 1 Neutral. Jag duttar över lite av denna på min vanliga foundation, på kinder, hals, panna, tinning, haka. Och så borstar jag på rikliga mängder med mitt terracotta-bronzerpuder från Makeup Store (säljs tyvärr inte längre, men finns flera snarlika varianter). Sen är det klart!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras