Skräddarsydd perfektion från Studio Heijne

Det finns en särskild lättnad och trygghet att bära plagg när man är helt säker på att de verkligen sitter perfekt. Skräddarsydda plagg är något du borde testa om du inte gjort det tidigare. Studio Heijne har vi skrivit om tidigare här på Netstyle, de designar och tillverkar plagg som anpassar sig efter din kropp. Då slipper du motsatsen: att din kropp måste anpassa sig efter plagg som kanske inte har de rätta måtten. För även om storleksangivelser generellt är en hyfsat bra riktlinje, så ser ju inte alla storlek 38-kvinnor ut likadant. Någon har kraftigt byggda axlar, en annan inte så mycket midja, en tredje breda höfter men inte så stor byst, osv. Skräddarsydda kläder kostar förstås lite mer, men satsa hellre på lite färre plagg som sitter som en smäck än en massa billiga kläder där passformen inte direkt är unikt anpassad för just dig.

Den här isblå klänningen från Studio Heijne tycker jag är otroligt elegant. Den har hög halsringning vilket jag gillar, lång ärm (perfekt eftersom jag är lite frusen av mig och dessutom inte alltid bekväm med att exponera armarna), den markerar min smala midja vilket är figursmickrande och så har den en snygg asymmetri i kjolen som gör att den inte känns för damig, trots att den är ganska lång.

Jag bär den till festliga tillfällen, stylad som på bilderna här ovanför, med bara ben, heels (pumpsen är från Deichmann), statementhalsband (mitt är från Cocoo) och en finare väska (denna från Caroline Svedbom). Men klänningen är också snygg till svarta strumpbyxor, höga stövlar och ett brett bälte i midjan.

Bilderna är tagna med Olympus Pen Camera

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras