Vår dotter Elsas rum

Så här ser det ut i vår nioåriga dotter Elsas rum. Vi ska göra om liiite i detta rum, men inte supermycket eftersom det redan är väldigt fint, tycker vi. Väggarna är målade med Flüggers ”Pudervippa”, vilket är en supersöt, rosa nyans, som är lagom dämpad. Den fluffiga taklampan kommer från Aneta Belysning (tvillingbrorsan har en likadan i sitt rum). Det söta skrivbordet är köpt på auktion (tror jag) och ommålat i samma färg som väggarna.

Sängkläderna kommer från Gant Home och är helt fantastiska, vi har sängkläder till vår säng också från det märket och de är mjuka, lyxiga och har dessutom en sånt där smart litet dolt blixtlås i ena änden så att inte täcket ”tittar ut” från påslakanet. Kuddarna kommer från lite varstans, minns inte riktigt, Rusta och Mio, typ. Sänggavel från Jotex.

Mörktäckande rullgardin från Mairo, vanliga gardiner från… Ikea, tror jag? Bokstavstavlan kommer från House Doctor (Elsa har själv valt vad som ska stå och hennes två stora passioner i livet är just gymnastik och cheerleading som hon tränar), boken har hennes Youtube-idol Thomas Sekelius skrivit. Flamingolampan kommer från Aneta.

Att ställa in konstgjorda träd i rummet ger ett riktigt lyft för inredningen! Vi älskar våra ”växter” från Artflowers, som detta träd. Visst, man fattar ju att det inte blommar körsbär så här på vintern, men det är ändå dekorativt i de färgerna.

Vår söta katt Molly är förstås Elsas favorit! Molly är av rasen brittisk korthår, en helt fantastisk ras som trivs inomhus. Vi låter henne vara ute på altanen också och spana på spännande saker. De är tydligen väldigt rymningsbenägna, men än så länge har hon faktiskt inte stuckit. Kanske för att hon har rätt många rum och skrymslen att utforska i huset?

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras