Systrarna Graafs releasemingel

I tisdags var jag på systrarna Graafs releasemingel för deras nya realityserie. Jag går nästan aldrig på sånt här, är verkligen sämst på att mingla och tackar nej till 90 av 100 premiärer. Men eftersom jag kommit både Maggan och Hannah nära det senaste halvåret genom att ha intervjuat dem i flera sammanhang så ville jag vara på plats.

Jag tog med mig min väninna Kattis, som faktiskt åkte samma skolbuss som Maggan när de växte upp…

Det var mysig stämning och massor av folk jag känner på plats. Roliga Mona, mysiga Johanna i ursnygg spetsklänning, härliga Lotta som jag inte sett på länge och många andra. Varken jag eller Kattis drack dock något utan tog bilen till stan och sladdade hem direkt efter själva premiäravsnittet, som bjöd på både tårar och skratt. Vi var även medbjudna till efterfesten på Mr French, men avböjde den eftersom jag inte var på humör.

Jag var frusen och inte på humör för vare sig party eller att klä upp mig. Hade min skinnkjol från Day, en skön ulltröja från Cubus, mitt gamla Marni at H&M-halsband (som Mona garvade väldigt mycket åt, haha…) och stövletter från äsch, minns inte. Nån butik på Humlegårdsgatan. Hela den här veckan har jag haft låg energi och inte varit på humör. Dels har en gammal arbetskollega gått bort i cancer, dels så är jag helt dränerad på ork pga mkt jobb just nu plus att höstmörkret känns bra jävla deppigt överlag. Och så en del annat som inte känns allt för kul.

Idag rivstartade jag dagen med att försova mig när jag hade lovat att skjutsa mamma med sin vovve till veterinären, fick kasta mig dit i efterhand, upptäckte försent att det inte fanns bensin i den bilen och fick ringa maken när jag fick soppatorsk som fick lösa det genom att komma med en dunk… Jag stod inte så högt på poppislistan då.

Men senare idag ska jag iväg på lite äventyr och mys med familjen och vänner och hoppas det piggar upp! Önskar er en fin Halloween-weekend.

Foto Robert Eklund/Stella

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras