Svarta polotröjan – vinterns absoluta nyckelplagg

Om du bara ska välja ett plagg som liksom ”låser upp” alla dina outfits för i vinter så är det den svarta polotröjan! Det är ett HELT oumbärligt plagg som är busenkelt att kombinera i massor av klädvarianter, både klassiska sådana – men även mer trendiga tolkningar. Här kommer all inspiration du behöver för att rädda stilen i vinter:

Stylingtips!

Av någon anledning är den svarta polotröjan särskild klädsam när du bär en kappa! Använd den för att neutralisera flerfärgade och mönstrade ytterplagg, eller för att tjänstgöra som alternativ till halsduk.

Stylingtips!

Låt den bli ett skönt underplagg till klänningen, så kan du bära både somriga klänningar och spets mitt i vintern. Den är också utmärkt som stöttepelare under ärmlösa klänningar.

Stylingtips!

Till kjolen passar polotröjan helt utmärkt, dels som soloakt eller under en kofta/jacka som du bär till kjolen. Smycken som statementhalsband och stora örhängen får en bättre synlighet mot den mörka bakgrunden.

Stylingtips!

Ofta används polon som plagget närmast kroppen, men har du en modell som är lite vidare i passformen är den ursnygg att bygga överst i lager på lager-teknik över en längre skjorta.

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras