7 outfits att inspireras av, för v 46

Dags igen för sju dagars outfits och en härlig planering inför veckans alla klädbyten! Denna vecka får du lära dig att våga leka med kontraster i över- och nederdelar, att materialmixa, blanda mönster i samma outfit och så bryter vi förstås som vanligt några förlegade moderegler. Enjoy!

Måndag

Neutraler behöver inte vara trista, tvärtom! Särskilt inte i en så här vass outfit. Ett par riktiga statementbyxor som dessa av präglat skinn (vidare paljettbyxor funkar också, eller lackbrallor) dämpas sofistikerat med beige polo och trenchcoat. De öppna sandalerna är väl tveksamt om de är så gångbara bokstavligt talat i vårt novemberklimat, men de funkar förstås inomhus om du byter om till annat när du går ut. En kaxig handväska och eleganta smycken med många ringar kompletterar looken.

 

Tisdag

Långkofta ovanpå kavaj, istället för jacka? Jamenvisst! Viktigt att koftan (det yttersta plagget) är längre än plaggen under (en gammal regel gäller tvärtom). Välj kort kjol eller shorts under och gärna höga stövlar till.

Onsdag

En jumpsuit kan bli precis så här tjusig om du bär den med rätt attityd och attribut! Välj högklackade stövletter till, plus en stilig och varm kappa. En väska i något avvikande färg blir trevligt ihop med resten. Byt ut det ev. medföljande tygskärpet till onepiecen till ett smalt läderskärp som går ton i ton. Sätt gärna upp håret!

Torsdag

Kaxig tröja och jeans blir lite mer uppklätt om du bär fina smycken till, samt snygga, matta och täckande strumpbyxor till de finare skorna.

 

Fredag

Middag på stan? Byt ut den lilla svarta mot något annat! Svarta, vida finbyxor blir stiliga ihop med en sidentopp och en grov halskedja. En fuskpäls håller dig varm till och från festligheterna.

Lördag

Om det vankas fest så överväg att välja en väldigt glammig nederdel med en mer basic överdel och se vad som händer! Som här: mötet mellan den mönstrade sidenlångkjolen och den avspända, kaxigt uppknäppta jeansskjortan blir väldigt intressant. Välj en dominant clutch för att accentuera festlooken.

Söndag

Ska du strosa runt på brunch med väninnor eller helt enkelt bara vara ordentligt välklädd när du passar på att dra till IKEA eller sitta på läktaren till dotterns fotbollsturnering så kan följande kombo aldrig bli fel! Stickad, skön klänning, tight, höga stövlar och leopardkappa.

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras