Gyllenfärgade myspunkter i höstmörkret

Snart blir det vinter på riktigt. När man bor nära naturen som jag gör blir det så extra tydligt varje dag. Skiftningarna i löven färger, mail från kanotklubben om att det är bryggupptagning, solen på dagarna som fortfarande kämpar med att få morgonfrosten att försvinna tillfälligt under några timmar.

Jag motar den lite vemodiga känslan med att omge mig med ockratoner, både i klädväg men även i inredning. Nu får gärna alla mässingsdetaljer synas extra mycket och blombuketterna ska helst gå i orange, gult och vinrött.

När vintern slår till på riktigt i december brukar de varma färgerna ersättas av kallare, som grått och silver (gäller även inredning och kläder då med!), men nu njuter jag som sagt av de gyllenfärgade tonerna som blir som små myspunkter i mörkret. Det guldfärgade bordet på bilden kommer från House Doctor, vasen från Holmegaard, ljuslyktorna är från Rusta. Mässingsaporna minns jag inte var jag köpt, på Åhléns kanske?

Min nya saffransfärgade topp från Day Birger Et Mikkelsen hoppas jag få inviga inom kort! Ett perfekt plagg att kombinera ihop med andra, mörkare nederdelar när man vill liva upp sin outfit lite grann. Här hittar du fler plagg från märket!

 

Foto iStock, Zalando

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras