7 outfits att inspireras av, för v 47

Svårt att finna inspiration till hur du ska klä dig så här i novembermörkret? Misströsta inte, syster – jag hjälper dig! Här får du tips på hur du ska kombinera plagg som du kanske redan har i garderoben, men även lite shopping-inspo. 7 outfits i vanlig ordning – hela nästa vecka garderobsdilemma lösta!

Måndag

En grön ensemble är väldigt klädsam under vintertid! Välj antingen en längre stickad klänning eller kjol och tröja i samma material och ton. Ormskinnsmönstrade boots gör looken mer urban och vill du verkligen ha det lilla extra så vågar du dig på en basker, gärna av skinn!

Tisdag

Vinterns absolut hetaste trend är att bära vitt i olika nyanser samtidigt! Alltså kritvitt ihop med äggskal osv. Du kan läsa mer om det här för mer inspiration. Satsa på olika material för att skapa en intressant look, alltså denim blandat med skinn, fuskpäls och stickat.

Onsdag

En riktig oh-la-la-look får du med en elegant pennkjol som du gör lite mer kontors- och vardagsanpassad genom att bära en collegetröja och oversized kavaj till. Hasa upp ärmarna enligt bilden för ännu mer avslappnad look. Om du vill kan du byta ut de vassa pumpsen mot sneakers till och från under dagen.

Torsdag

Modepyjamas kallar vi de matchande set som är något mer avslappnade än kostym. Massor av komfort och även väldigt snyggt! Byt ut gymnastikskorna mot högklackat och denna outfit får ett helt nytt uttryck. Laborera gärna med stora örhängen!

Fredag

Visst går det att vara välklädd även om du överraskas av plötslig kyla! Satsa på att komplettera din klänning med lager på lager-teknik i form av att bära en tunn polotröja under samt varmfodrade strumpbyxor. Stövlar och täckjacka är också skönt, varmt och klädsamt.

Lördag

Sommarklänning mitt i vintern? Visst funkar det! Komplettera med kängor på fötterna (inte peeptoes som tjejen på bilden, funkar mindre bra i Sverige…) och en värmande fuskpälskappa. Pasteller är fint även i november.

Söndag

Ärenden på stan görs med fördel i sköna boots. En kort denimkjol funkar när du bär matta, svarta strumpbyxor med tät denier till. Matcha med svart polotröja och kavaj. Enkelt – men otroligt snyggt!

 

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras