Christmas spirit med Esprit

Igår var jag på en generös tillställning som Esprit anordnade. Jag går nästan aldrig på såna här event, främst av tidsskäl, men även på grund av lättja. Men något i arrangemangets tonalitet och värmen i inbjudan tilltalade mig. Och så fick jag ta med en väninna, så jag bad sköna Mona att följa med!

Vi blev hämtade med buss från centrala Stockholm och sedan begav vi oss till okänd adress. Det visade sig att vi skulle äta middag på charmiga Carlshälls gård, som ligger på Långholmen. Själva temat för kvällen var ”Christmas spirit” och tanken var att vi skulle känna oss som hemma.

Det bjöds på bubbel, mingel, presentation från årets kampanjer och kollektioner, lite glimtar ur nedslag i media som Esprit hade gillat extra mycket under året som gått (väldigt smickrande och förvånande att mitt blogginlägg från i somras var ett av dessa!) och så skönsång från en cool tjej och en duktig keyboardist som jag tyvärr glömt namnet på.

Därefter serverades en tjusig trerättermiddag. Och förrätten måste nog kvala in som en av de godaste smakkombinationerna jag testat hittills: gravad hjort med rårörda lingon, svartkål och rökt majonnäs. Jesus så gott! Det behöver jag experimentera mig fram till att göra någon gång i december.

Till varmrätt serverades fisk, avruga, med vitvinssås, glaserad spetskål och grön shisokrasse. Även det gott och vällagat. Jag gillar att få fisk på restaurang eftersom jag är för lat (okunnig) för att tillaga det hemma så där seriöst.

Efterrätten var förstås to die for: Gårdens Chokladkaka med vispad karamell-pannacotta och nötkrokant! Just nötkrokant ger en himla trevlig crunch åt den lena pannacottan. Måste laborera med det också, så tack för matlagningsinspon, köksmästaren!

Jag hade på mig en beige blus från Esprit (dock urgammal så finns inte i butik längre), ett rött tingeltangel-halsband från Cocoo (även det köpt för flera år sedan!), en långkjol med sammetsprickar på från Dry Lake (DEN finns dock i butik nu!). Om ni undrar varför jag ser lite trött ut på bilderna så är det för att jag startade gårdagen kl 05:15 pga reklamfilmsinspelning för H&M med min nioåriga dotter… (alltså hon som var stjärnan, inte jag, men man måste liksom följa med som ”manager”).

I sann Karl-Bertil Jonsson julanda så hade Esprit även tagit dit kläder som deltagarna kunde lägga i julpåsar och skriva en hälsning på, för att sedan skänkas bort till bättre behövande i jultider. Ett fint initiativ. Vi som var inbjudna gick inte heller lottlösa, utan både vi och våra + 1 fick varsin generös julklapp från Esprit. Mitt paket innehöll en skön, stickad tröja i mossgrönt.

En härlig kväll när jag kunde koppla av, mingla med både gamla och nya branschkollegor men framförallt få några kvalitetstimmar tillsammans med Mona, som jag sällan hinner se. Efter middagen hade vi tänkt smita förbi och säga hej till Cissi Wallin och peppa henne inför den jobbiga förtalsrättegången. Cissi hade bjudit in mig till en middag kvällen före rättegången, med sina närmaste vänner, vilken jag tyvärr inte kunde närvara på pga detta event. Tyvärr hade de hunnit gå hem när vi tänkt komma förbi så vi fick styra kosan hemåt istället. Mona har också en rätt speciell erfarenhet av att outa förövare i sociala medier och bli förtalsåtalad för det (du kan läsa om hela den hemska historien i Monas blogg).

Tack Esprit och Red & Square PR för ett lyckat event!

Get the look! Klicka på produkterna nedan för köpinfo (reklamlänkar)

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras