7 outfits att inspireras av, för v 48

Frusen? Inget att ha på dig, fast garderoben är full av kläder? En fullspäckad vecka framför dig med viktiga möten och annat som kräver anständiga outfits? Här kommer hjälpen du har efterfrågat!

Måndag

Sparka igång veckan i ett par kleinblå, vida byxor som tar så mycket plats att de skulle kunna få ett eget instakonto! Kombinera dem med en grå tröja, en skön täckjacka och blinga till det med stora örhängen. Kavla gärna upp ärmarna på jackan som på bilden och låt tröjärmarna synas!

Tisdag

Stickad tröja med mönster, vinröda skinnbyxor av lite ledigare modell och leopardskor. Låter det som en helt osannolik kombo? Inte alls! Krydda den med en senapsgul väska så är du garanterat någon folk kommer att lägga märke till (extra bonus om du har så där snyggt grått hår som kvinnan på bilden).

Onsdag

En maxiklänning är ett måste i garderoben! Om du inte redan äger en är det hög tid att införskaffa en sådan. Välj gärna en med asymmetriskt avslut för mer spännande intryck. Ljusa accessoarer piggar upp i mörkret.

Torsdag

Ta din after work till en helt ny trendnivå genom att blanda olika neutraler och ta ut svängarna rejält med accessoarer! Det pampiga bältet sätter tonen för hela looken men glöm inte heller att ladda på med mycket smycken.

Fredag

Signa veckans viktigaste deals i denna helt outstanding klädkombination: pennkjol av skinn ihop med tuff skinnjacka och vassa accessoarer.

Lördag

Ska du på en tjusigare tillställning men är frusen av dig? Det finns knep att ta till för att vara varm, trendig och snygg samtidigt! Men det kräver lite modemod, förstås. Denna outfit är en absolut favorit hos mig! Du väljer en stickad tröja som du stoppar in till ett par byxor med hög paperbagmidja (gärna av glittrigt material). Huuur coolt som helst! Gör denna outfit extra festlig genom sandaletter och en kul partyväska.

Söndag

Skinny jeans och snygg fuskpäls är aldrig fel! Liva upp denna kombo genom att våga välja både mönstrad jacka/kappa, halsduk och handväska. Håll dig till 2-4 färger som återkommer i mönstrena så blir det inte lika rörigt.

 

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE