Är det black weekend så är det

Dress for the occasion heter det ju. Så därför är jag för ovanlighetens skull klädd i helsvart från topp till tå idag, denna black weekend! HÄRLIGT med snö. Tycker jag (blir kanske så när man är född i januari!). Maken hatar det. Barnen jublar. Och katten Molly… Ja, hon gick ut försiktigt med tassarna och ryggade sedan förskräckt tillbaka in i värmen (hennes första encounter med snö).

Jag har på mig en helt urmysig poloklänning av gosigt, stickat material från Cubus. Den kommer jag att parkera mig i denna vinter, gissar jag. Du hittar den just nu på deras Black Friday-rea för 239 pistoler (ordinarie pris är 299 kr), klicka här. Jag har stl M. Den svarta, chica fuskpälsjackan kommer från Dry Lake och är just nu nedsatt 30% till 1259 kr (ordinarie pris 1799 kr), klicka här. Jag har stl S men det var lite önsketänkande där av mig… hade gott och väl passat bra med en M också, får hålla igen lite på dessertbordet på kommande julbord…ehrm… Mina kilklackssneakers är klassikers från Isabel Marant, helt klart de dyraste sneakersen jag äger just nu (när jag sålt mina Chanel…), men SÅ värda investeringen – har haft dem kanske 600 gånger sedan jag köpte dem, så PPA (Pris Per Användning) är mkt låg på dessa! Just nu finns de på 25% rabatt på Wakakuu! 3449 kr istället för 4599 kr, klicka här. Väskan från Marc Jacobs är några år gammal och säljs tyvärr inte längre, men snarlika modeller av detta märke på rea hittar du här.

Psst: Kronans Apotek har flertalet trevliga erbjudanden i helgen, med upp till 70% rabatt på vissa produkter. Leta särskilt efter mina ABSOLUTA hudvårdsfavoriter Eucerins duscholja (40%) och Cetaphil (40%) samt Max Factors foundations (20%) – sjukt bra underlagskrämer för det priserna!

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras