Dagens inspo: handvätskor

Chanels Gasoline Bag.

Erkänn att rubriken är en av mina fyndigaste hittills? Handväskor som ska föreställa att innehålla någon sorts vätska, är väldigt roliga och dekorativa, tycker jag (som har barnslig smak emellanåt). Alltså parfymflaskor, bensindunkar, mjölktetror och liknande.

Man skulle kunna tro att detta bara är något som budgetkedjorna pysslar med, men icke. De främsta förespråkarna för ”handvätskor” är Chanel som med ojämna mellanrum lanserar limited edition-varianter av udda modeller. Och då talar vi om lyxiga designerväskor i 40-50-tusenkronorsklassen. Som föreställer en… bensindunk. Exempelvis. Å andra sidan går ju bensinpriserna uppåt!

Chanel Milk Bucket Bag.

Foto All-About-Fashion, Pinterest

 

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras