Dagens inspo: 70-talsdenim, vit blus och bruna läderaccessoarer

TIPSEN INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR

Det här är ett koncept du kan upprepa i all oändlighet och du kommer alltid att känna dig trygg i denna stil: kombinera mellanblå 70-talsdenim (hög midja, raka alternativt lätt utställda eller lite vidare jeans med generös passform), vit blus (den får gärna vara gräddfärgad och lite mjukare i karaktären) + bruna läderaccessoarer. Skärp i jeans är nästan helt bortglömt idag, men det är en fin och trevlig detalj i en outfit. Glöm inte att matcha med snajdig väska och komplettera hela looken med ett brett guldarmband och gärna ett långt guldhalsband med tunn kedja till. Perfektion! (Bilden är från Célines visning).

Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras