Dagens inspo: kreativ galamakeup, fokus på eyeliner

Bild från Zara

Imorgon ska jag som bekant på skönhetsgalan Daisy Beauty Awards och då måste man ju verkligen skärpa till sig gällande partymakeupen! I år är jag sugen på att inte vara så himla konventionellt sminkad, utan våga mig på lite mer edgy makeup med grafiska inslag och starka färger. Jag tänkte främst på skarp eyeliner på olika sätt – och här kommer en hel del inspiration.

Jean-Paul Gaultier

Om jag har testat att provsminka/göra någon av dessa makeuper förut? Näe, absolut inte! Och inte får jag hjälp av proffs heller… Men jag är självsäker gällande sånt här och tänker ofta ”Hur svårt kan det vara?” Har ju gått en ettårig konstskola så det ska nog lösa sig! Allt annat (förutom manikyr) inför morgondagens beautyfix har jag delegerat till proffs. Men makeupen tänker jag rodda på eget ansvar!

Versace

Någon särskild look du gillar? Jag tycker att flera av dessa är riktigt coola!

Louis Vuitton
Helmut Lang
Verino
Azzaro
Halpern
M&RS
Dior
Valentino

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras