Daisy Beauty Awards 2020 – min galaoutfit

Igår var det gala minsann, då Daisy Beauty Awards gick av stapeln på Cirkus i Stockholm. Jag var där med Mona och hade otroligt kul. Monas glittriga klänning hittar du här! //reklamlänk. Hela gårdagen ägnade jag mer eller mindre åt att göra mig i ordning för galan. Snudd på genant fåfängt, men jag ursäktar mig med att jag så sällan går på gala nuförtiden att när jag väl gör det kan jag lika gärna göra det ordentligt!

Så här såg jag ut innan galan, hehe… Den vackra klänningen lånade jag och det är Margaretha Julle som designat den. Från början är den gjord för supersnygga Lina Hedlund som bar den i något Mello-sammanhang. Hon är kanske två storlekar mindre än jag och galet vältränad, så det krävdes både en vilja av stål, LPG-behandling, rejäla håll in magen-underkläder och typ skohorn för att kunna åla i sig den. Jag stylade klänningen på mitt eget vis, genom att vika ner polokragen något för att visa mer av halsen (den satt så tajt i halsen pga liten storlek) + att jag adderade ett stelt guldskärp eftersom jag ville markera min midja ännu mer. Jag kände mig ursnygg och glammig igår. Min handväska är från Mawi och skorna från Deichmann. Ska skriva ett eget inlägg om alla beautyförberedelser men nu måste jag först prioritera att lämna in en text…

Foto: Cawa Media

1 kommentar
  1. Skriv gärna mer om hålla-in-magen underkläder! Behöver tips på, helst inte alltför obekväma, sådana att ha under oförlåtande klänningar…

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras