Veckans sportigaste outfit

TIPSEN INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR

Äntligen blev det så pass kallt att jag kan ha mina snygga Moon Boots! Klicka här. (Jag har stl 39-41). Så lurviga och balla. Jag känner mig lite som Bianca Jagger i Aspen i dom… Haha. Nej, jag åker varken skidor eller skridskor. Men man kan väl få se sportig ut ändå så här i sportlovstider? Tightsen är från Röhnisch, jag gillar verkligen deras träningskläder (just dessa tights är föregående säsongs modell), tröjan från Esprit, mössan från Cos och den puderrosa täckjackan från Cubus – klicka här.

Jag tränade i måndags och idag (olika sorters pass – precis som utlovat!). Men igår fick jag varken till träning eller promenad eftersom jag följde med syrran på onkologmöte inför hennes kommande cellgiftsbehandling och därefter var jag hemma hos härliga TV-profilen Suzanne Axell och gjorde hemma hos-reportage för ett magasin och efter det åkte jag hem och skulle lyssna igenom 1,5 timmes intervju med henne för att sedan skriva ut den. Jag är ett stort fan av Suzanne, särskilt efter att ha imponerats av hennes allmänbildning i ”Alla mot alla”. Respekt!

Nu behöver jag packa inför en liten staycation-tripp och svara på ett tjugotal mail. Imorgon och på fredag blir det fullt fokus på barnen och mannen och noll kvällsarbete framför datorn. Ser fram emot det!

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras