Dagens inspo: midisatinkjolen stylad på olika sätt

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

För något år sedan kom den tjusiga satinkjolen i klädsam midimodell in på modekartan och har inte släppt taget om oss sedan dess. Den kommer i lite olika utföranden, men trendigast är en färgglad variant av glansigt material, som gärna får vara asymmetrisk i formen!

Jag har fått en fråga på instagram (tror jag det var) om hur man stylar denna kjol. Och det kan man förstås göra på lite olika sätt, beroende på hur kallt det är ute – samt vilket tillfälle som avses! Här nedan ser du två exempel på hur jag bär denna trend:

1 Dels går den utmärkt att bära ihop med matta, svarta strumpbyxor till/under och stövletter. Samt en långärmad tröja och större väska, för vardagsbruk. Just det här är faktiskt ingen kjol utan en klänning från Studio Heijne, men själva funktionen är ju som kjol i detta fall. Då kan du låta överdelen få hänga löst utanpå kjolen. En bylsig tröja eller oversized kavaj är särskilt fint i denna kombo.

2 Eller så kan du använda den för lite mer eleganta tillfällen, ihop med en sidentopp eller festligare överdel, glammiga smycken och pumps! Denna kjol är från Day och blusen från Morris.

Andra saker som är fina att bära ihop med denna kjol är:
• sneakers • höga stövlar • ett kavaj med skärp i midjan • polotröja

Vinröd kjol, Isabella x Stylein, 450 kr, klicka här. Ljust grågrön asymmetrisk kjol, M by M, 900 kr, klicka här. Rosa kjol av längre modell, Ellos, 239 kr, klicka här. Röd midikjol, Y.A.S, 500 kr, klicka här.

Foto Pavel Maira, All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras