Kylig majmåndag

Det kan vara den kallaste maj vi upplevt på flera år, eller hur? För mig gör det inget. Jag är just nu rätt deppig av olika skäl. Och lite bitter. Samtidigt brukar jag tack och lov inte vara det så länge. Så jag tänker deppa tills i eftermiddag, sen blir det fokus på mer positiva saker och framåttänk. Jag är för rastlös och sorglös (faktiskt) i övrigt som person, för att palla att hänga med huvudet en längre tid. Vet inte om det är en välsignelse eller förbannelse, men så är det! Jag har fixat håret idag i alla fall – och sminkat mig – bara en sån sak! Piggar alltid upp humöret när jag känner mig fin, även om insidan känns ful och livet suger lite så där i allmänhet. Mycket nöjd över mitt beslut att steka min platinablonda ton (som krävde besök hos frissan väldigt regelbundet för att fixa utväxten). Nu gör det inget att det går två evigheter mellan besöken. Utväxten är gräslig, men smälter ändå liksom ihop med mitt övriga hår, så det syns inte så mycket.

Ja, jag är frusen och har ofta på mig täckjacka inomhus! Helt sjukt, enligt min man. Idag blir det mjukisoutfit för hela slanten. Alla plagg kommer från Cubus: brallorna hittar du här (du hittar inget skönare plagg för hemmabruk, just saying), tröjan här och jackan finns inte kvar längre men en snarlik variant hittar du här.//reklamlänk//. Tofflor från Shepherd.

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras