Verklighetsflykt under renoveringen

Jag försöker nonchalera det faktum att det råder komplett kaos hemma pga renovering i hallarna + några andra rum i huset. Detta genom att bara fokusera på de ytor i huset som redan är färdiga samt stirra på vackra ting i hemmet. Som de många och tjusiga blombuketter vi har just nu. Både äkta snittblommor och konstgjorda blommor från Art Flowers.

Garderobsinredningen kommer från Elfa och spegeln från Sminkspegel.

I mitt dressingroom på våning tre råder lugnet. Här går jag och drar med händerna på mina festkläder och ställer omsorgsfullt de höga klackarna till rätta på sina hyllplan. Känns som ett helt annat liv, allt det där med galor, fester, uppklädda tillställningar och mingel. Alltså livet innan corona.

Molly tar som vanligt allt med ro, hon skiter högaktningsfullt i pandemier.

Länge sedan jag gick i högklackat nu, men testade senast idag och I STILL GOT IT! Gäller att sätta fokus framåt i agendan och visualisera när jag kan bära dessa fina saker igen. Å andra sidan är det ju bara att bära dem hemma? Skitsamma att ingen annan förutom familjen ser!

Jag slog ihop två ljuvliga buketter jag fått till en. Den ena buketten kom från min fina vän Anna och hennes man. Den andra med vita rosor är från min gamla VD på Aller media. Så omtänksamt!

Min blus kommer från Cubus och är väldigt snygg till jeans och high heels, alternativt leggings och grövre kängor eller sneakers. Du hittar blusen här //reklamlänk.

Jag har egentligen miljarder grejer som behöver göras här hemma. Som att måla flera väggar, måla element, leta efter klinkers online och bestämma mig för rätt sort samt ta fram grovdammsugaren och ta bort det värsta från hantverkarnas framfart i veckan. Men jag orkar inte – utan istället googlar jag dyra designerskor… Jag i ett nötskal!

Hur har er helg varit?

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras