20% rabatt på Stronger

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Min dotter Elsa har tjatat om träningsplagg från Stronger i säkert ett år. Jag förstår henne, för Strongers tights är så snygga att man faktiskt kan ha dem även utanför gymmet. Däremot gör de ju inte barnstorlekar. Men nu är Elsa så pass lång och stor att hon kan ha storlek XS i märket. Jag såg en tjej i hennes ålder på gymmet för en lång tid sedan (innan corona…) i de karaktäristiska Stronger-tightsen och frågade då hur hon gått tillväga och fick alltså tipset om att köpa minsta storleken.

Storleken funkade perfekt på henne! Hon är 10 år, atletiskt byggd och knappt 150 cm lång. Så har du en dotter i den storleken på ett ungefär kommer hon kunna ha XS i Strongers kollektion! Jag har storlek M i mina plagg, både tights och tröja.

Just nu kan jag erbjuda er läsare hela 20% rabatt på Strongers snygga träningsplagg! Använd koden flinkenberg20 då du betalar/checkar ut från deras hemsida. Gäller enbart på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter. Stronger har ganska pricey kläder, så passa på nu när det är billigare. Kvalitén är bra, tightsen är sköna med härlig och bred mudd upptill och de sitter på PLATS.

Vilket främst min dotter kan intyga, som tränar cheerleading och gymnastik ofta och verkligen utsätter sina träningskläder för hårda prövningar. Utöver detta har de rolig och trendig design med kreativa prints som både jag och min dotter gillar.

Modellen jag bär på dessa bilder är Vietnam (jag har suktat efter dessa tights nästan lika länge som Elsa suktat efter sina!) och den långärmade toppen heter Etna.

Elsa har deras senaste, nya modell av tights med roligt motiv som heter XOXO. Hennes coola hoodie hittar du här.

Är du sugen på att utnyttja rabattkoden för att köpa några träningsplagg till din dotter behöver du snabba dig, för just de små storlekarna (XS) tar slut väldigt fort eftersom de är så populära hos unga tjejer! Men de här tightsen finns fortfarande kvar i XS, liksom dessa, dessa och de här. OBS! Det kom även in en NY kollektion i veckan, spana in den här!

I SAMARBETE MED STRONGER

 

2 kommentarer
    1. Hej Lina! Men åhhh, förlåt- jag som snurrat till det! Koden ska vara flinkenberg20 och inte charlotta20. Sorry!!! Har ändrat i inlägget nu, försök igen – hoppas det ska funka nu!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras