Midsommar 2020

Hur var er midsommar igår? Vår var full av sol, mat, promenad och mys. Extremt lugnt. Jag har jobbat mycket senaste tiden och igår var faktiskt inget undantag, även om det var midsommarafton. Jag inledde morgonen med en telefonintervju som blivit uppskjuten och behövde göras (med sympatiska Ann Wilson som är domare i ”Let’s Dance”).

Sedan åkte jag och maken och handlade mat. Vi trodde att vi var de enda i Sollentuna som handlar samma dag som midsommarafton, då resten av Sverige sitter hemma och redan börjat med sill och nubbe, men det var faktiskt rätt mkt folk på Ica Maxi.

Vi firade stilla, på hemmaplan med min mamma. Inget halabaloo på någons landställe, knappt någon alkohol och väldigt mycket mat.

Helt otroligt väder, det är ju andra året i rad vi får sol på midsommar! Efter maten promenerade jag hem med min mamma (som bor i närheten). Jag hade på mig min nya fina kjol från DryLake – och så sneakers och inget smink. Det kändes skönt och avspänt igår, en midsommarafton utan krav.

Kvällen var nästan tropisk och vacker. Jag tog senare med mig barnen ut på en cykeltur. Har blivit lite besatt av att cykla, sådan frihetskänsla! Även om jag svalde några insekter på hemvägen… När barnen somnat kollade jag och maken på ”Green Book”, en helt otroligt charmig och varm film som du måste se om du missat den. Somnade kanske vid 02:00… Gick upp imorse då fågelkvittret blev för intensivt. Sedan tvingade jag med mig tvillingarna på cykeltur till utomhuspass i en park med danspass för Friskis & Svettis. Hoppas ni får en härlig helg! Själv satsar jag på återhämtning och kvalitativ vila för att palla med nästa vecka, som blir intensiv.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras