Tropikvärme, intervjuer och plåtningar

Fotograf Peter Knutson (som jag jobbade med första gången för typ 23 år sedan!) och Mona

Vanligtvis kanske tempot brukar sakta ner så här i slutet av juni. Men av någon anledning blev det liksom den mest hektiska veckan hittills i år för mig! Jag har MÄNGDER av jobb som ska skrivas, fotograferas åt andra magasin och tidningar, men även åt mitt eget onlinemagasin. Jag har dessutom åtagit mig ett jättestort och ärofyllt uppdrag parallellt med allt detta (som jag berättar om alldeles snart), som är otroligt tidsslukande.

En av tre färgstarka och härliga kvinnor vi plåtade i Peters studio idag!

Och mitt i allt blir det tropisk hetta, barnen avlider nästan av värmeslag, ingen orkar ta sig för att knappt dra ner och bada eller sticka iväg och cykla, jag behöver sitta inomhus och jobba, men svettas och behöver därför luft och går ut på altanen, men där är det för soligt, haha…

Ett beautystilleben jag fick arrangera på stående fot då det var tidsnöd, tog kanske 7 min att rodda ihop. Vanligtvis står man och pillar i 1,5 timme för en sån här bild, men nu blev det brådis… Produkter från Clarins, Davines och Weleda!

Jag hinner inte sola eller bada eller vila upp mig, jag är stressad över deadlines eller att inte leverera som utlovat, dygnets timmar räcker inte till och träningen har gått helt käpprätt åt skogen senaste tre veckorna. Fast jag masade mig iväg till ett crosspass i parken med Friskis i måndags och fick nästan hjärtattack av att springa i uppförsbacken… Allt detta är dock förstås i-landsproblem deluxe!

Plåtning hemma hos mig för ett kul jobb som kommer i höst i ett magasin!

Jag HAR fortfarande jobb. Jag GÖR roliga och kreativa saker, jag stylar och arrangerar fotograferingar (som jag tycker är snäppet roligare än att skriva), jag utmanar mig själv för vad jag trodde att jag kunde klara av, jag känner mig stolt och produktiv, jag är frisk och jag hinner emellanåt klämma in en liten after work eller middag med vänner här hemma.

Min snygga väninna Mona som driver bloggen Monas Universum fick ta en för laget och ställa upp som case till ett jobb jag skriver!

Men – bloggen och mina sociala medier blir tyvärr lidande. Precis som träningen. Och kosten… Det mesta i rutinväg har ballat ur. Jag tillåter mig det. Saker och ting styr upp sig om någon vecka igen. Innan dess fortsätter kaoset och jag händer bara med. Ungefär som när man råkar stå i vägen för en lavin, detär liksom bara att go with the flow och inte försöka kämpa emot, så ska man nog överleva detta också!

Goda grannarna kom förbi häromdagen för middag. Hur mycket man än har att göra finns det liksom alltid tid för ett glas roséchampagne!

Hur mår ni?

Plåtningar även för några av barnen! Här är det Elsa som är på sitt andra uppdrag för H&M som modell! Det känns så otroligt overkligt att se sin egen dotter på H&M:s hemsida…
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras