Mini-staycation och jobbmood

Ljugarbänk med en utsikt som heter duga!
Här har ni min nuvarande bikiniform för övrigt. Bakifrån och allt, jag bjussar på den, haha!

I helgen var jag och hälsade på min väninna Hulda och hennes dotter Lisen. Jag tog med mig tvillingarna till hennes landställe ute på Värmdö där hon bor stora delar under sommaren. Det är ett landställe som inte liknar något annat: mäktigt placerat högt upp på ett berg, med dramatisk natur, skog och havet alldeles intill. Slingriga trappor ner mot vattnet där de även har små söta gäststugor, bryggor, båt och en mini-sandstrand. Här skulle jag utan tvekan kunna överväga att bosätta mig permanent!

Hulda framför sitt paradis!

Vi har inte setts på länge så det var rätt skönt att ses utan våra partners och bara få skvallra, snacka om mediavärldens nyheter, relationer, gamla minnen och annat. Hulda är en fena vid grillen också, så vi fick en ljuvlig middag i solnedgången.

Ahlgrens stora bilar på väg att grillas! Årets kladdigaste efterrätt, men ändå kul…

Jag badade faktiskt i havet, jag som är den värsta badkrukan av alla! 23 grader var det i vattnet. Fantastiskt!

I den här söta sjöstugan sov jag och kidsen!

Vi fikade, petade bort stickor ur händer och fötter på våra barn, njöt av tillvaron och glömde under ett dygn bort all jobbstress och corona och livets jävligheter och unnade oss bara att vara lyckliga.

Inget smink och bara sköna plagg. Livet!
Huldas mysiga föräldrar äger huset bredvid.

Påfylld av energi och D-vitamin (och ett gäng snabba kolhydrater) så åkte jag hem. Det kändes efter detta lättare att ta tag i veckans hektiska jobbschema. Jag har åtagit mig ett stort projekt åt Cissi Wallin och hennes nya bok som kommer ut i höst. Roligt, viktigt och krävande. Och tidsslukande. Detta i kombination med mina parallella uppdrag innebär att det blir extremt intensiv jobbperiod för mig några veckor till innan jag kan ta lite mer ledigt på allvar. Här kan du redan nu beställa Cissis bok!

6 kommentarer
    1. Ja, det känns väldigt bra med boken. Jag är stolt över att kunna ta mig an uppdrag som känns så tydligt värderingsstyrda. Det är viktigt för mig. Särskilt eftersom jag jobbar med så mycket kommersiella åtaganden. Det här är förvisso säljinriktat också men har en mycket djup innebörd för mig och många andra kvinnor, vars röster kring övergrepp ofta tystas.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras