Utvilad med stil

Laddade batterierna i helgen på det sätt jag vet bäst: med mjuka stretchövningar hemma (har börjat bli bättre på lite hobby-yoga emellanåt samt övningar för att stretcha höftböjaren som i min ålder är rätt risig), gos med familjen och katten (katten Molly är för övrigt sjukt bra på att vila, faktiskt hennes paradgren förutom att äta. Man borde ha blivit katt) och njuta av mat och dryck.

Kanske inte mitt mest stylish moment, med fläckar på kläderna och flottigt hår fullt av hårolja. Jag hittar vettig och bra yoga på Yogobe, där jag följer en onlinekurs på flera veckor som jag skriver om för en tidning. Yoga är något jag alltid haft svårt för. Jag är dålig på det långsamma tempot som nästan provocerar och som den hetsiga person jag är vill jag liksom bara att träningen ska bli ”undanstökad”. Och jag förstår förstås att det är exakt sådana människor som jag som BEHÖVER lära mig yoga, att finna balansen i kroppen osv…

Min balans och smidighet är inte direkt på topp. Jag är inte HELT hopplös, men ganska. Men träning ger ju färdighet som alla vet! Mina träningskläder på bilden kommer från Röhnisch och finns på rea nu!//adlink//

Den här veckan blir full av mycket skrivjobb och renoveringsarbete hemma med ommålning + fix i trädgården. Jag är ganska tacksam över att vädret slog om från tropisk hetta till tråkdeppigt sommarregn i och med detta. Då får jag kanske lite saker gjort. Har bara det där dåliga samvetet för barnen och känner mig stressad över att inte hinna umgås med dem då de är lediga… Blir ett ständigt gissel för oss som alltid jobbar hemifrån. Folk tror liksom att vi ständigt är lediga men det är ju exakt tvärtom. Vi jobbar precis hela tiden. Och i och med covid-19 situationen funkar det inte att tacka nej till uppdrag utan det gäller att snällt ta emot de pengar som kommer, för man vet inte när uppdragen slutar komma. Jag är väldigt tacksam över att fortfarande ha massor att göra, vet många i min bransch som går på knäna – och det är inte för att de står i en yogapose direkt, utan av andra skäl.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras