Dagens inspo: Hemester då den är som bäst

Dåligt med pengar, ingen utlandsresa i sikte, semester på hemmaplan eller enbart i närområdet någonstans här i Sverige – men ändå sugen på lite avkoppling, vackra vyer, romantik och de där magiska stunderna som sommaren ger? Använd fantasin för bövelen! Arrangera en romantisk setting vid solnedgången vid närmaste hav (sjö går också bra). Släpa ut några slitna möbler, ett litet sidobord, några stolar, ett par filtar om det skulle börja blåsa kallt på kvällningen senare. Duka vackert med finporslinet ni har hemma (varför vänta på besök eller storfrämmande? Njut av det vackra varje tillfälle du har möjlighet!). Ta med en flaska gott vin, en god soppa ni har med i en termos, lite bröd från lokala bageri-nasaren (Coop/Ica funkar förstås också bra) och glöm inte tygservetterna. Resten kan du säkert räkna ut: hemester då den är som bäst!

Foto Ek PR (Porslinet är från Fyrklövern)

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras