Nyinvigning av uteplats

Vi har en fantastisk altan med sjöutsikt som vi älskar. MEN det är bara sol där till kl 15. Är det inte varmt i övrigt i luften vid den tiden kan det bli blåsigt och småkyligt senare.

Därför flyttade vi ett av våra möblemang från Brafab ut till vår andra altan, vid köksingången häromdagen då vi hade folk över från kl 15 och framåt. Strålande sol och härligt häng ända till natten!

Maken har förberett sin berömda räktårta. Och så grillade vi lite starka korvar. Bubbel och vin till. Lite öl också.

Sedan blev det två sorters hemgjorda glasstårtor till efterrätt! Och lite mockarutor.

Efter denna härliga afterwork som bjöd på rejält med sol så har det regnat nästan varenda dag i helgen. När det varit uppehåll har vi målat staket som vi nyss låtit sätta upp. Det är utan tvivel bland det tråkigaste, mest monotona och tidskrävande jag någonsin gjort…

Men så är det väl, livet är en blandning av högt och lågt! Blev i alla fall väldigt nöjd med resultatet. Staketet var grundmålat när vi köpte det, men behövde ytterligare lager med färg. Och vi ville måla det i samma färg som husfasaden, som inte är kritvit utan gräddvit. Nu då detta är gjort har vi ett flertal rum interiört som ska målas om. Men det känner jag inte lika stor vånda inför!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras