Köksentrén har fått lite ny look

Under de varmaste veckorna i sommar har vi renoverat, må¨lat, svettats och fixat hemma. Eftersom det inte blev någon utlandssemester i år har vi stannat i huset och passat på att förädla det vi har så gott det går. Och som med allt som har med inredning och renovering att göra så tar det kanske sju gånger så lång tid som man planerat. Men nu börjar vi se vissa framsteg vilket känns otroligt bra. Jag önskar nästan att det blir riktigt dåligt väder snart så att vi utan dåligt samvete kan stanna inomhus med oömma arbetskläder och sätta upp taklister, sätta fog, måla fönsterlister och rum osv.

Ett ställe som börjar bli helt klart är vår köksaltan/entré. Där har vi renoverat själva interiören också med en fräsch hall/entré där barnen ska gå in (kan visa bilder på det lite senare). Om ni undrar varför barnen behöver en egen entré kan det enkelt förklaras av att de är tre stycken, har niohundra skor, väskor, jackor och grejer, så det blir helt enkelt för bökigt och trångt när vi ramlar in över deras prylar i den ordinarie hallen. Vårt sekelskifteshus har många stora rum med generösa ytor, men just hall och badrum är väldigt små, eftersom de var små på den tiden.

Vi har behandlat trallen med Sioo:x för att få en snygg silvrig patina. Den rätt så slitna, klumpiga och gamla dörren har bytts ut mot en fräsch variant från Swedoor, modellen ”Scott”. Lamporna är av modellen ”Lotta” och kommer från Markslöjd (finns på rea här). Utemöblerna från Brafab, växterna från Artflowers och vad mer kan ni tänkas undra över…? Fasadfärgen kanske? Det är nyansen ”Kalksten” från Jotuns Demidekk-serie. Mycket nöjd över resultatet!

Det kommer att bli mer inredning i bloggen i höst, hoppas ni gillar det.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE