Tänder ljus och planerar bus

 

Ljusstakarna kommer från Klong.

Pustar ut här hemma efter en extremt produktiv vecka. Jag är nöjd med vad jag lyckats prestera på kort tid och känner mig tacksam över de uppdrag jag fått och fortsätter att få jobbmässigt. Privat så har jag prioriterat bort mig själv lite grann och ska som sagt ta tag i det lite längre fram. Men i helgen som kommer flyttar jag fokus till hemmet. Då ska jag städa, måla, sortera kläder, åka till återvinningen och helt enkelt höja trivselfaktorn här hemma.

Just nu har jag tänt ljus, dricker prosecco och planerar lite bus. Jag fyller 50 nästa år och har redan nu börjat fundera på vad jag ska hitta på. Har ni några tips? Jag vill ha två olika tillställningar, en lite mer intim och mindre middag i samband med att jag fyller år (i januari) och så en större partyparty-tillställning på sommaren.

Har jag åldersnoja? Nej, faktiskt inte. Det enda jag har noja över är tid. Tidsnoja. Det har inte så mycket med ålder att göra, mer lite frustration eller ångest över att det är så himla mycket jag känner att jag har kvar att göra och tiden inte finns för det. Jag är dålig på prioriteringar, att sortera, göra saker halvdant och bara välja en sak i taget. Jag är passionerad, spontan, ser inga gränser och vill mycket. Det har tagit mig framåt i livet men även resulterat i att jag ständigt är lite missbelåten och kikar över axeln mot nästa grej jag vill genomföra. Någon som kan relatera…?

Foto All-About-Fashion

2 kommentarer
  1. Japp, relaterar helt! Jag fyller 50 i februari och har ingen åldersnoja. Jag har förlorat så många jämnåriga vänner till cancer och hjärtinfarkt att det är en ynnest att få fylla år och bli äldre. Jag tänker som du, litet och intimt i februari och större till sommaren 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE