Ny kollektion från Stronger, du får 20% rabatt med min kod!

Stronger har fått in en ny kollektion som både jag och min dotter Elsa gillar mycket! Vi har tidigare tights med lite mörkare bas, men det vi tyckte om med detta mönster är att det innehåller ljusare färger som beige.

Eftersom Elsa tränar cheerleading tre gånger i veckan och gymnastik en gång i veckan så bär hon även dessa träningsplagg även i skolan för att slippa byta om efteråt. Och jag förstår henne, för så pass snygga är de ju! Stronger gör inte barnstorlekar men om du har en dotter som är i Elsas storlek bör hon kunna ha XS. Elsa är tio år och cirka 146 cm lång.

Och mamma Flinkenberg har storlek M! Använd koden flinkenberg20 då du checkar ut så får du 20% rabatt när du shoppar något ur Strongers ordinarie priser. Koden gäller till och med söndag den 13 september, så skynda att fynda!

Vi tog dessa bilder under en eftermiddag som kändes som det sista krafttaget från sommaren att fortfarande visa sig i all sin prakt med sol, blå himmel och grön omgivning. Snart blir allt grått, brunt och kallt. Men då får vi väl krypa in inomhus istället och träna i våra snygga Stronger-plagg…

I SAMARBETE MED STRONGER

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras