Jobbar, skriver, äter, tränar och drömsurfar

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Efter några veckor av kass energi har jag ryckt mig i min egen polokrage och börjar suga märgen ur livet bättre än förr. Hösten är ju inte den peppigaste perioden som vi känner till. Visst, jag gillar att slippa känna kravet att vara ute precis hela tiden för att DET ÄR SÅ FINT VÄÄÄÄDER. Och det är mysigt med varm choklad och öppen brasa osv. I övrigt känns ju både oktober och november som en stor parentes innan det RIKTIGT roliga börjar med julmånaden december (min favorit!).

Jag har varit väldigt produktiv senaste tiden. Kanske inte med att blogga, beklagar det. Men ska höja tempot även här. Har mer inspiration nu och snart en del kul att dela med mig av. Vi har målat om/gjort om typ varenda rum i huset (dock ej 3:e våningen och källaren, men behöver ju något att fylla alla vinterkvällar med också…). Vi har fixat och donat med inredningsdetaljer, handlat prylar, beställt soptunnehus och grejat.

Och så har jag väldigt mycket jobb just nu. Det har jag haft i princip ända sedan i somras. Rätt ironiskt med tanke på Corona och alla nedskärningar. Men peppar peppar så ramlar det uppdrag i huvudet på mig konstant. Jag tackar och tar emot. Men börjar samtidigt känna mer och mer att jag behöver pausa vissa projekt och mer fokusera på egna planer, som heeeela tiden får skjutas åt sidan/nedprioriteras.

Träningstightsen är från Casall, gammal kollektion.

Jag äter, sover, tränar, jobbar och drömsurfar. Inte exakt i den ordningen. Men ni fattar.

Makens hemgjorda högrevsburgare ger mig också energi! Lite för mycket energi till och med…

Det blir nästan ingen tid över för socialt umgänge, MEN idag pallrade jag mig faktiskt in till stan för att träffa Cissi Wallin och Mona. Jag får alltid energi av att träffa dom så det tänker jag se till att göra oftare. Vi är egentligen rätt olika, alla tre. Men har ändå så kul tillsammans. Tycker det är viktigt att umgås med sådana som inte enbart är som spegelbilder av en själv. Särskilt om de är lojala, generösa, skarpa och vettiga människor.

Jag kan säga så här att om internet hade tjuvlyssnat på vårt lunchskvaller idag hade väldigt få saker blivit sig lika igen på MYCKET länge, hahahahaha…..

Vad är det då jag drömsurfar efter? Jo, onödiga (eller äsch, beror väl på hur man ser det) saker till hemmet. Som ska göra det exakt så där perfekt till min hemma hos-fotografering jag ska ha här inom några månader. Jag har skjutit upp plåtningen ett år ungefär pga grav prestationsångest. Kan visa imorgon vilka VILLHÖVER-prylar jag suktar efter inom inredning nu.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras