Laddar för höstlov

Veckan bara ramlade iväg och nu är det snart höstlov! Jag har haft en jobbintensiv period och kommer därför att fokusera på familjehäng, mysiga middagar med vänner, lite restaurangbesök och hemmapyssel/ommålning mm under helgen och kommande vecka. Behöver ni tips på smarrig förrätt eller snacks till fredagsbubblet så rekommenderar jag varmt den här smördegstårtan vi gjorde nyligen! Du tar alltså bara lite smördeg och kavlar ut på en plåt med bakplåtspapper. Pensla på med ägg, stick hål med en gaffel, salta och peppra och in i ugnen på typ 200°. Sen när den är gyllenfärgad och ser frasig ut tar du ut den (tar bara några minuter). Låt svalna och toppa med geggamoja gjord på creme fraiche och färskost, räkor, lite grönt, citron och annan topping du föredrar. Vi hade lite silverlök också. Busenkelt och svingott!

Jag ligger efter med styrketräningen (gick på något skivstångspass i helgen och är fortfarande helt knäckt) men håller i konditionen bra med regelbunden löpning på löpbandet i källaren. Just nu kollar jag på ”The Handmaid’s Tale” och ”Blacklist” när jag springer (vet, sist på bollen, men men…).

Under höstlovet ska jag även passa på att plåta ett samarbete tillsammans med min dotter Elsa. Här ovan kan ni se en fin kampanjbild hon tagit för H&M:s lookbook!

Så här fin blev för övrigt hallen! Ska lägga upp lite fler före- och efterbilder i helgen. Färgen är Alcros ”Silke” som är otroligt vacker.

Vad ska ni hitta på under höstlovet?

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras