Styla din scarf som ett klädesplagg

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Fler än jag som älskar stora scarves och halsdukar? Särskilt nu då det är så ruggigt kall både inne och ute. Jag sveper om mig scarfen på olika sätt och förvandlar den till ett klädesplagg. Bland annat så här:

• Ta varje ände/snibb längst ut på scarfen och även mittenpartiet och snörp ihop dessa tre ställen med en snodd.
• Sedan stoppar du i ärmarna i hålen som uppstår och drar scarfen på dig, på ryggen – och vips så har du en lång och skön väst!

För fler tips på hur du kan styla om din scarf – kolla in mitt instagramkonto där jag sedan en tid tillbaka delar med mig av rörliga stylingvideos (så kallade ”Reels”) flera gånger i veckan. Enjoy!

Scarfen kommer från Zara men är köpt för flera år sedan. Du hittar en snarlik här och här. Svarta jeans från O’Denim, du hittar dem här (jag har storlek 38R, de är lite mindre i storleken när de är svarta!). Polotröja från Cubus. Halsband från Ioaku. Bootsen är från Ash (köpta för länge sedan, snarlika hittar du här).

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras