Måndagsoutfit med jeans i fokus

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag struntar i om skinny jeans är trendigt eller helt ute, det är den jeansmodell jag har älskat och burit i säkert 15 år nu – och tänker fortsätta med det! Dessa blå skinnys kommer från The Odenim, klicka här, och jag har storlek 36R i mina. Sneakers från Ecco, du hittar dom här! Guldring från pfg Stockholm, klicka här. Långskjortan är ett nyinköp från Zara, du hittar den här (jag har S, den är stor i stl).

Jag köper inte vanligtvis skjortor, men städade i mitt dressingroom i helgen och fick en bra överblick över mina kläder, vad jag redan har mängder av och vad jag behöver komplettera med. Skjortor var ett sådant plagg jag knappt äger, så why not?

Mitt dressing room är verkligen min frizon i huset! Tyvärr är det så gräsligt kallt här uppe på våning tre så det går knappt att vara här under vintermånaderna. Jag har ställt in en värmefläkt men den hjälper knappt. Ser fram emot mer häng här i vår och ta ett glas Prosecco (ni ser väl den lilla vinkylen framme vid fönstret?) samtidigt som jag provar ut outfits.

Känns vuxet och liksom ”fräscht” med skjorta. Vet inte varför jag knappt äger några skjortor sedan tidigare? Har alltid snott av maken. Men ska skaffa mig egna.

Väggfärgen i vårt sovrum heter ”Kanerva” och kommer från Beckers. Får ofta frågor om den. Byrån är en Hemnes-byrå från IKEA som min man har ’pimpat’ genom att sätta på list nedtill med lite utfasningar och målat allt för att möbeln ska få mer karaktär av penseldrag. Han har även bytt ut knopparna.

Så här sitter jeansen bakifrån. De är sköna och lagom stretchiga.

Det här kommer att bli en kul vecka, tror jag! Jag ska på allvar ta tag i ett eget projekt som jag klurat på länge. Vill inte berätta innan något är i rullning och på G, men det känns väldigt roligt och något jag velat göra i flera år nu. Men alltid kommer annat emellan. Det kommer annat emellan nu också, men jag ska bli bättre på att balansera mina uppdrag för andra med uppdrag för mig själv. Jag har ett spännande affärsmöte på fredag, jag ska ge mitt hår en spännande makeover och jag ska lämna flera artiklar till tryck för några olika tidningar.

Ett av mina stil-löften för i år är att bära smycken oftare! Jag är generellt sätt ganska dålig på det, trots den skattkista jag har här hemma. Väldigt tacksam över de fiffiga lådindelarna med lock i förvaringen till Elfas garderobssystem. Tidigare låg alla mina smycken som ett ormbo i någon gammal ledsen skokartong…

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras