Kors i taket! Jag har burit lackbyxor OCH lagat mat

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

…dock ej nödvändigtvis samtidigt, hehe! Lackbyxorna verkligen älskar jag! Så otroligt coola. De kommer från svenska märket Ahlvar, du hittar dem här.

Polotröja från Zara och saffransfärgad blus från Day (gammal). Hårigt armband från pfg Stockholm, klicka här! Stövletterna kommer från Stinaa J, klicka här. OBS! Glöm inte bort att ni får 15% rabatt på hela Stinaa J:s sortiment (ord.pris) om ni uppger koden Charlotta15.

Jag har lagat mat minsann! Ofta är det ju maken som står för 99% av alla middagar (och jag får vid något tillfälle baka istället), men efter att ha intervjuat Åsa Ingrosso och läst henne och maken Emilios lifestylebok Sensi så kunde jag inte låta bli att inspireras.

Ingredienser inhandlade! På bilden syns nästan allt, exklusive grädde och inklusive vin (som det inte stod att man behövde… Men jag tyckte att kocken, alltså jag, behövde det).

Jag gav mig på receptet ”Ugnsbakad kyckling Pomodoro”. Och det hittar ni här nedan:

Okej, blev ju inte lika vackert som på deras bild. Men gott! Den krispiga paneringen till kycklingfilén var grym och barnen gjorde vågen av den!

Vår ugn är dock alldeles ”för varm” och trots att jag visste detta och sänkte den rekommenderade ugnstemperaturen rejält, tycker jag att kycklingarna blev lite fööör välstekta. Men på’t igen till nästa gång.

Jag gjorde även för lite sås och missbedömde mängden, eftersom vi är fem i familjen varav en fotbollsspelande 15-åring som äter som två vuxna karlar ungefär.

I övrigt är jag helt slut efter denna vecka. Låg, frusen, modstulen, känner mig svullen. Har jobbat sent på kvällarna (lagt mig ett, halv två varje natt) och skrivit klart en massa texter. Känner mig jagad och lite missbelåten, vältrar mig i självömkan och har hamnat tillfälligt i ofas med träning, kost och promenader. Jag som har skött mig hyfsat exemplariskt sedan nyår och varit konsekvent och balanserad. Den här veckan sket sig den balansen. Men deppar inte ihop helt för det. Blundar och minns den ljuvliga LPG-massagen jag fick för några veckor sedan hos Paulina på Irradiakliniken, ska lägga mig tidigt ikväll, sluta tycka synd om mig själv och starta helgen imorgon pigg. Sedan är det på’t igen bara!

1 kommentar
  1. Det är SÅ sexigt med lackbyxor och du passar bra i det! 🤩 Hade du nonchalant haft en vit herrskjorta till hade jag kolat!!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras