Nu kan du anmäla dig till min nya tjänst Netstyle Viktcoach!

Äntligen får jag berätta! Jag har precis lanserat tjänsten Netstyle Viktcoach, som du kan läsa allt om HÄR. Du signar upp dig på tre månader och får en skräddarsydd coachning kring hur du ska lägga upp en strategi för din viktminskning. Det här är särskilt lämpat för dig som har en komplicerad och jobbig relation till mat, med åratal av misslyckad bantning i bagaget, hetsätning varvat med att äta alldeles för lite, låg energi, noll inspiration och smygande kilon som gjort dig nedstämd och orkeslös.

Du kanske inte vet var du ska börja och känner dig uppgiven inför alla träningsråd, kostappar och tips kring detta. Det finns ju sällan generella riktlinjer som passar exakt ALLA och denna Viktcoach-tjänst är helt skräddarsydd efter just DINA behov. Vad har DU för mathistorik, vad har DU för bekymmer, vad ser DU som triggers/utmaningar/frestelser, vad har DU för viktmål och VARFÖR har du satt upp det viktmålet?

Netstyle Viktcoach Online är enbart fokuserad på kosten och det ställs inga krav på att du ska följa komplicerade träningsprogram. Det enda jag önskar är att ni som anmäler er promenerar dagligen!

Ni som har följt mig ett tag känner säkert till min egen viktresa. Jag tog tag i mitt matmissbruk för 17 år sedan och gick ner 25 kilo, helt på egen hand – och helt utan träning, enbart med hjälp av rätt kost. Jag har genom åren hållit vikten mer eller mindre stabil, trots graviditeter (bland annat med tvillingar) och ett stressigt liv. Visst, jag tränar mer än promenader i perioder, vilket innebär att jag skapar utrymme för att kunna äta lite mer godsaker och ändå hålla vikten. Men den mest regelbundna träningen som gjort stor skillnad för min vikt är det dagliga knatandet.

Några av er har redan hunnit anmäla er, jag är väldigt tacksam för förtroendet och ser så mycket fram emot denna resa tillsammans med er! 

1 kommentar
  1. Låter kanon. Du kommer vara den perfekta coachen . Stort lycka till önskar jag både dig och dina deltagare .
    Kram
    Storasyster

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras